admin Administrator
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 20/08/09 Nerden : geldin Nereye gidiyon .
| Konu: SRO Video Çekmek ve Montajlama Detaylı Anlatım Salı Eyl. 08, 2009 3:34 pm | |
| Fraps resmi sitesi : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Fraps 2.8.2 indirmek için : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] (739k)
Not : İlaçlısı (Orjinal) için PM atınız.
Fraps kullanım :
Genel ayarlar: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1-) Burası hakkında bir bilgim yok. Faydasını görmedim henüz[Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] 2-) Program ayar penceresi açık olduğu zamanlarda diğer tüm pencerelerin üzerinde tutar. 3-) Bilgisayarı açtığınızda otomatik olarak açılır.
Program ayarları: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1-) [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] Bu resimdeki numaraların yerini F12ye basarak değiştirir veya görünmez yapar. 2-) Numaraların yerini değiştirir veya görünmez yapar. 3-) Numaraları yok eder.
Video çekimi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1-) Video kaydetme yerini değiştirir. 2-) F9a basarak video çekmeyi başlatırsınız. Bu tuşu değiştirmek için o bölüme yazmanız gereklidir.
Resim çekimi: [Resimleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
1-) Resmi kaydetme yerini değiştirir. 2-) F10a basarak resim çekersiniz. Bu tuşu değiştirmek için o bölüme yazmanız gereklidir.
Gerekli ve işinize yarıcak olan herşeyi artık öğrendiniz. Umarım güzel ve kaliteli videolar çekersiniz. | |
|
hiko06 Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 26/08/09 Nerden : Ankara ! <
| Konu: Geri: SRO Video Çekmek ve Montajlama Detaylı Anlatım Perş. Eyl. 17, 2009 5:03 pm | |
| | |
|