admin Administrator
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 130 Kayıt tarihi : 20/08/09 Nerden : geldin Nereye gidiyon .
| Konu: JoJoMuLTi V4.1 | Savaşlarda Kendiliğinden Kapanma ! 6 EYLÜL !!! v4.1 ! Salı Eyl. 08, 2009 10:41 am | |
| V 4.1 Linkleridir ! SpeedyShare Linki: Speedy Share - upload your files here Dosya.Tc Linki: Web Hosting - Dedicated Server Rapidshare Linki: RapidShare: 1-CLICK Web hosting - Easy Filehosting Uploaded.To Linki: DosyaUpload Linki: Dosya Upload - DosyaLoad.Net DosyaLoad Linki: http://www.dosyaupload.net/download.php?file=64JoJoMuLTi%20V4.1.rar
Kurulum: 1- Patch Dosyas?n? Aç?n ve Dosyalar? Ç?karta Bas?n. 2- Yama Dosyas?na T?klay?n. 2 Tane Mesaj Geleecektir. Her ikisi de ba?ar?s?z derse; 1- AutoItX3.dll kopyalay?n, Patch Dosyas?n? Aç?n, Dosyalar? Ç?kart?n alt?nda system32nizin yeri yazar. (Bunu system32 nerde bilmeyenler için söyledim) Oraya Gidin ve yap??t?r?n(AutoItX3.dll 'yi az önce kopyalam??t?k ya...) 2- Ard?ndan, ba?lata t?klay?n (sol alt kö?ede). Çal??t?ra t?klay?n. Ve oraya ?unu yaz?n: "regsvr32 AutoItX3.dll" (T?rnaklar Olmadan) ard?ndan tamama bas?n. 3- Ard?ndan JoJoMuLTi'ye Girin. Sak?n JoJoMuLTi'nin yerini de?i?tirmeyin yoksa çal??maz. K?sayol olu?turabilrsiniz.
Bu Sürümde Neler De?i?ti? - Map Hack Hatas? temelli çözüldü. Art?k o hatay? vermesi proje de?i?medi?i sürece imkans?z. - A??r? Kullan?ma kar?? s?n?rlama getirildi, H?z max: 500 Atack Speed max: 50 oldu. ?leride öneri ve ?ikayetlere göre dü?ürülebilir yükseltilebilir. - Sava?larda kullan?m ihtimaline kar?? önlem geli?tirildi, e?er sava?tayken program? açarsan?z veya program aç?kken sava?a girerseniz yakla??k 15 sn hiç bir uyar? vermeden kapatman?z için bekler. E?er sava?ta 15 sn kullanmaya devam ederseniz size hiç ho?lanmayaca??n?z bir cezay? verir; oyunu sormadan kapat?r, ve ilk giri? denemesini yapt?ktan sonra 10 dk beklemek zorunda kal?rs?n?z. Böylece sava?a da giremezsiniz... - Arayüz kald?r?ld?; dü?ük sistemde kasma, register yapamayanlar... - De?erler kasmayan en yüksek de?erlere getirildi -% S?n?rs?zdaki hata; autoitle halledildi. -Map Hack ID'leri eklendi ! -V4.1 ile; -activeskn ayr?larak hata vermesi önlendi, -Sava?larda sadece HP MP çal???r hale getirildi ! - V.I.P. Kullan?m? kötü amaçl? kullan?c?lar ay?rmak için yap?lm??t?r, sadece iyi amaçla kullanabilecek olanlara üyelik açt?raca??m, ?uanda if else komutuyla sa?lan?yor ama ilerde ki?iler netle?ince MS?NET ile yap?lacak. Yani burdaki üye isminiz ve burdaki ?ifreniz ile gireceksiniz, e?er giri? kabul edilirse di?er program aç?lacak
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1024x768. |
Özellik Aç?klamalar? Speed Hack: En az 150 Yaz?n ve aradaki fark? görün. Kapat seçene?i yeni programda mevcut. Ama siz bo?lu?a 0 yaz?p hileyi çal??t?ra basarak da kapatabilirsiniz. Atack Speed Hack: Atak h?z? hilesi h?z? serbest b?rak?ld?. Herkes istedi?i kadar yapabilir. Di?er aç?klama silindi. ?stedi?iniz say?y? koyabilirsin. Hp Mp Ayarlar?: En fazla u?ra?t???m k?s?m buras? ama ?u anda sorunsuz bir ?ekilde hiç bir kasma olmadan çal???yor. Max %50 dir. Daha fazla ileriye gitme ?ans? yoktur. Aç?lan En Son Yer: Buray? yapabilmeniz için oyuna girdikten sonra en az bir NPC ' ye u?ram?? olman?z gerekmektedir. U?ramad?ysan?z aç?lmaz rapor verir. Buraya ister eczac? ister depo koyarak zenginli?inize zenginlik katabilirsiniz. Bu sayede bir çok ki?i pay?n? alacak bu i?ten. Benim için olmazsa olmazlardan : ) Chat Ve Canl? Destek: Bir çok arkada??m?z ?ikayetçiydi belirli hatalardan, bundan dolay? chat açt?m. Burdan an?nda ö?renebilirsiniz sorununuzu. Auto Login: Tüm Serverlara uyumlulu?u vard?r, Çal??t?rabilmeniz için Karahan Launcherinda Ekran Ayarlar?na Gelin, Tam ekran modu 1024 768 ' i seçin. Yoksa çal??maz. Otomatik Toplama: Otomatik toplama 1 saniyede 1000 nesne toplama kapasitesine sahip yanl?? duymad?n?z . Ama oyunda lag oldu?unda 1000 saniyede 1 defa bile toplam?yor . Makro & Spam & Ve Di?erleri ?çin: Flood olarak kullanmay?n lütfen, ay?p edersiniz. 1 Saniye için 1000 yaz?n. Kaç saniye istiyorsan?z * 1000 le çarp?p yaz?n?z. Auto Attack: Extreme'nin bir zamanlar virüslü botundaki oto atak scriptleridir. Bot virüslü oldu?u için pabucu dama at?lm??t? ama bakt?m oto atak için gerekli olan dosyalar virüssüzdü bende niye bo?u bo?una kullan?lmas?n dedim koydum. Extreme'ye sormad?m nas?l ula?abilice?imi bilseydim bi sorard?m ama dedim ya ula?amad?m. Hakk?n? helal etsin. Kendimde script haz?rlad?m ayn?s?n? yapt?m ama döngüyü bulamad???mdan extremininkini kulland?m(?steyen olursa jojopapi@karahanonline.org). Kim ne der bilemem ben kullan?lmayan virüs var san?lan bir ?eyin virüssüz taraflar?n? ald?m koydum. Kesinlikle ben yapt?m demiyorum. Autoitscriptlerinden iyi anlayan biri varsa kendi scriptimizi "for... next" döngüsünü söylemesi kar??l???nda haz?rlayabiliriz. Sinema Modu: Zoomdur kullan?nca anlars?n?z zaten. Çok yak?nda CE kodunu da vericem ama CE yi aç?p kapat?p oyuna girince bilgisayar rest at?yor. SideBar: Kolayl?k olmas? aç?s?ndan böyle yapt?m. Hepsi çal???yor. % S?n?rs?z Oto Hp & Mp: Art?k Bu de?erleri tamamen siz belirtebiliyorsunuz. Lagda duraksama yapmaz, siz basamasan?z bile o basar
Map Hack: Oyunun kendi dosyas?ndaki "Map Id" Lerini kullanarak istedi?iniz zaman istedi?iniz yere ???nlanaiblirsiniz. Tabi; maplerin birbirine uyumlu olmas? gereklidir. Peki Map ID ' ler nerde bulabilirim? SideBar'da Map Hack'e t?klay?n ve Map ID listesine t?klat?n. Buradan istedi?iniz harita ID ' sini bulabilirsiniz. Oto Hp & Mp Alarm?: Bunu oyunun kendi otopotu için yapt?m 3. sayfadaki E veya R deki potlar bitince veya belli bir miktar kal?nca siren sesi çalar. Bu sayede an?nda topuk yapabilirsiniz.
Otomatik Yükleme: Buu yükleme sayesinde Registry Editörünüz veya system32'ye yazma kapal? olmad??? müddetçe kesinlikle JoJoMuLTi ve di?er hack programlar? çal???r. Her aç?l??ta program taraf?ndan kontrol edilir, eksik dosya bozuk dosya bulunma ihtimalinde an?nda silinir veya onar?l?r. Otomatik Kay?t: Programdan ç?kt???nz anda Oto Hp Mp (max %50), speed hack , atack speed hack , % s?n?rs?z Hp & Mp de?erleri otomatikman program?n kendi kayna??na yani serverina kaydedilir. Bu sayede her aç?l??ta en son açt???n?z de?erleri girmeniz gerek kalmaz. Tek yapman?z gereken aç tu?una basmak olur | |
|
hiko06 Moderatör
Aktiflik : Mesaj Sayısı : 77 Kayıt tarihi : 26/08/09 Nerden : Ankara ! <
| Konu: Geri: JoJoMuLTi V4.1 | Savaşlarda Kendiliğinden Kapanma ! 6 EYLÜL !!! v4.1 ! Perş. Eyl. 17, 2009 5:06 pm | |
| | |
|